- 30
 - دوبی
 - شريف ، مهندسی کامپيوتر
 -مدیا سیتی دوبی
  


 
 
Hosted and Developed by



Stats provided by
        
 

یک مجموعه از جوکهای جالب در مورد مهندسان کامپیوتر

ایناش باحال بودند:

Q: Why do programmers always mix up Halloween and Christmas?
A: Because Oct 31 == Dec 25!

Q: How do you tell an introverted computer scientist from an extroverted computer scientist?
A: An extroverted computer scientist looks at your shoes when he talks to you.

اینهم گرچه طولانیه اما باحاله ...

A man flying in a hot air balloon suddenly realizes he’s lost. He reduces height and spots a man down below. He lowers the balloon further and shouts to get directions, "Excuse me, can you tell me where I am?"

The man below says: "Yes, you're in a hot air balloon, hovering 30 feet above this field."

"You must work in Information Technology," says the balloonist.

"I do" replies the man. "How did you know?"

"Well," says the balloonist, "everything you have told me is technically correct, but It's of no use to anyone." The man below replies, "You must work in management."

"I do" replies the balloonist, "But how'd you know?"

"Well", says the man, "you don’t know where you are, or where you’re going, you expect me to be able to help. You’re in the same position you were before we met, but now it’s my fault."

و این برنامه به زبان C که کاملا درست کامپایل می شه اما به صورت مکالمه جالبی بین یک زن و مرد هست.


6
آذر
1387



 

ثروت ایرانی – مغازه های دو میلیارد تومانی

می دونید قیمت یک مغازه شش متری در بازار طلافروشهای تهران چنده؟ به نوشته روزنامه دنیای اقتصاد: يك ميليارد و 800 ميليون تومان. می دونید اوباما برای اون تبلیغ معروف تلویزیونیش چه قدر خرج کرد؟ 5 میلیون دلار. یعنی فقط دو تا از بازاریهای تهران می تونند با فروش مغازه های خودشون مثل اوباما 30 دقیقه تبلیغ در بهترین ساعت هر چهار تلویزیون معروف امریکا (NBC, CBS, Fox , Univision) پخش کنند!

یا یک جور دیگه نگاه کنید: درآمد رافائل نادال بهترین بازیکن تنیس جهان در سال 2008 بعد از بازی در دهها تورنمنت بوده 6.5 میلیون دلار. یعنی بهترین بازیکن تنیس جهان اگر در تهران زندگی می کرد با کل درآمد امسالش نمی تونست مغازه ای بزرگتر از 22 متر در بازار تهران بخره!

ثروت ایرانی پدیده ای جدید است و هنوز کمتر در موردش صحبت می شه. ثروت ایرانی خیلی چیزها را تغییر خواهد داد. در دولت. در بیرون دولت. در مردم. در روابطشون. مثلا اگر یک تاجر باشی بازار عجیب و جدیدی برای محصولاتت به وجود اومده. ثروتمند ایرانی هم مثل همه ثروتمندان به سواچ و مرسدس و آرمانی و لویی ویتان و رولکس و ورساچی علاقمند است. (می دونستید حتی سایتی فارسی داریم که خیلی جدی دستبند برلیان شش میلیون تومانی آنلاین می فروشه؟)

ثروت ایرانی خیلی چیزها را تغییر خواهد داد. خودتون را برای این تغییرات آماده کنید.


از قدیمها
ثروت ایرانی - ويلاهای لواسان
ثروت ایرانی – مردم ایران هر روز 6.5 میلیارد تومان خودرو خارجی می خرند
ثروت ایرانی – مردم ایران به اندازه مردم کانادا، هلند و بلژیک ساعت سوئیسی می خرند


30
آبان
1387



 

چرا ایران، هجدهمین اقتصاد بزرگ دنیا، در گروه 20 جایی ندارد؟

می دونستید ایران هجدهمین اقتصاد بزرگ دنیا را داره؟ می دونستید حجم اقتصاد ایران (GDP) یک رتبه بعد از استرالیا و بزرگتر از تایوان، هلند و آرژانتین است؟

من هم مثل شما تا امروز نمی دونستم. اما به ویکیپدیا که سر بزنی و راجع به این اجلاس اخیر گروه G20 که قراره مثلا گروه 20 اقتصاد بزرگ دنیا باشه بخونی، تازه می فهمی که جریان چیه: این G20 مثلا 20 اقتصاد بزرگ دنیا را جمع کرده که روی هم 90 درصد GDP دنیا، 80 درصد تجارت دنیا و دو سوم جمعیت دنیا را دارند.

اما خود همین مقاله می نویسه که ایران و تایوان با اینکه طبق آمار رسمی بانک جهانی و صندوق بین المللی پول در بین 20 اقتصاد اول دنیا هستند، اما در G20 حضور ندارند!

اقتصاد فاکتورهای مختلفی داره و بزرگی اقتصاد فقط یکی از فاکتورهای اقتصادی است. اما خدا وکیلی فکر می کردید ایران اقتصاد 18 دنیاست یا مثلا 180؟

انقدر مشغول غصه خوردن هستیم که یادمون می ره واقعا کی هستیم و کجای دنیا هستیم و ویکیپدیا بیشتر از ما باید مراقب باشه که چرا ایران جزو گروه G20 نیست!


25
آبان
1387



 

پخش زنده از موبايل – سلمان در Qik

من را که می شناسید. خیلی حوصله امتحان کردن چیزهای جدید را ندارم. اما در این کنفرانس از این سرویس Qik خیلی تعریف می شد و با فقط یک بار امتحان کردن از همین امشب مشتری شدم.

در مورد اینکه این سرویس Qik چی هست، یکی از معرفی های خیلی خوب در وبلاگ دکتر مزیدی هفت هشت ماه پیش نوشته شده. به طور خلاصه اینه که می تونید مستقیما از موبایلتون فیلمی که می گیرید را روی وب پخش کنید و آرشیو هم می شه. وقتی حوصله وبلاگ نوشتن و حتی دو خط توییتر نوشتن نباشه می تونه عالی باشه!

من احتمالا فقط در حد اینکه "دارم چی کار کنم" ازش استفاده می کنم و محتوای عجیب و به درد بخوری نخواهد داشت. (می تونید اونها را از سمت چپ وبلاگم، از این فید و یا با فالو کردن در Qik دنبال کنید). این هم اولیش به عنوان مثال:


24
آبان
1387



 

- طرف ادعا می کنه که مدرک دانشگاهی داره.
- روزنامه ها بررسی می کنند و دانشگاه اعلام می کنه چنین شخصی مدرکی پیش ما نداره
- طرف مجددا ادعا می کنه که مدرک افتخاری داره
- دانشگاه اعلام می کنه که سالهاست مدرک افتخاری به هیچ کسی نداده
- طرف مجبور به استعفا می شه

این ماجرای مدیر MGM Mirage یکی از بزرگترین مجموعه کازینوهای لاس وگاس (از جمله بلاژیو) است که امروز بعد از 13 سال مجبور به استعفا شد.

هر گونه شباهت این ماجرا با ماجرای افراد دیگه به شدت تکذیب می شه.


24
آبان
1387



 

داوس در دوبی - گفتگو با دیوید سیفری موسس تکنوراتی

دیدار و گفتگو با David Sifry با اون مک بوک ایر طفلیش که برچسب تکنوراتی و دو سه تا از شرکتهای دیگه اش را بهش چسبونده بود، برای من یکی از نکات جالب این گردهمایی بود. دیوید سیفری موسس و CEO تکنوراتی، بزرگترین موتور جستجوی وبلاگها، از 2002 تا 2007 بوده و مثل خیلی از کارآفرینان موفق در شرکتی که تاسیس می کنه باقی نمی مونه و مرتب به دنبال نوآوری است. آخرین شرکتش که همین چند روز پیش به صورت بتا آماده شده و در موردش بسیار هیجان زده بود: OffbeatGuides.com. پنج دقیقه ای گفتگو کردیم که صداش اینجاست:


نکته: هر موقع می خواستی از موسس تکنوراتی عکس بگیری مطمئن باش که فلاشت کار می کنه!

البته اگر هم فلاشت کار نکرد می تونی ازش خواهش کنی که بچرخه و یک بار هم به سمت نور ازش عکس بگیری!


مرتبط:
داوس در دوبی - گفتگو با مریسا مایر مدیر گوگل


23
آبان
1387



 

باگ "در تمام دنیا" به مجادلات رادیو زمانه رسید

گویا یکی از طرفین مجادله ناراحت کننده رادیو زمانه در پیدا کردن استدلال جدید دچار مشکل شده:

" تصمیم هیأت ‌مدیره یک تصمیم کاملاً طبیعی در هلند و تمام دنیا است و در رسانه‌هایی مثل دویچه‌وله‌، بی‌بی‌سی و امثال آن هم صورت می‌گیرد" (عضو هیأت مدیره‌ زمانه)


از قدیمها:
در تمام دنیا - جعل ايران‌چك‌ و دلار
در تمام دنیا – از ظاهر دانشجویان تا استفاده از تردد شمار
در تمام دنیا – شماره اول


22
آبان
1387



 

داوس در دوبی – دیدار ویژه

یعنی اون کسی که اون جا نشسته Marissa Mayer است که VP Product Management گوگل هست و قبلا در این وبلاگ به عنوان اسطوره کاری خودم در موردش نوشته بودم؟ Yes!

می شه باهاش یک گفتگو ضبط کرد؟ Yes!

می شه باهاش عکس هم گرفت؟ Yes!


از قبل:
داوس در دوبی


22
آبان
1387



 

داوس در دوبی

تجربه شرکت در یکی از اجلاس مجمع جهانی اقتصاد (World Economic Forum که با اجلاس سالانه داوس معروف است) شاید با کمتر تجربه دیگری قابل مقایسه باشه. بی نظیره!

از دیروز اجلاس Summit on the Global Agenda که توسط مجمع جهانی اقتصاد برگزار می شه برای اولین بار در دوبی شروع به کار کرده. رئیس مجمع جهانی اقتصاد اون را بزرگترین Brainstorming مسائل جهانی می دونه. 700 نفر از متفکران علم و بیزنس و جامعه سه روز دور هم جمع شده اند تا در قالب 68 گروه کاری تبادل نظر کنند. نتایج بحثها در اجلاس داوس مطرح و پیگیری می شه.

(این اجلاس البته دو تا فرق مهم با هر گردهمایی دیگه داره. یکی اینکه سخنران و شنونده نداره. همه به طور فعال در گروههای کاری همفکری و بحث می کنند. دیگه اینکه این گردهمایی فقط برای سه روز نیست. این گروهها 4 بار در سال دور هم جمع می شوند که سه بار اون مجازی و آنلاین هست. یک بار هم به طور فیزیکی دور هم جمع می شوند که می شه همین اجلاس دوبی)

در مورد این اجلاس بیشتر می نویسم. (غذاهاش هم بی نظیره!)



18
آبان
1387



 

اوباما و پسرک سفید (منبع: digg)


16
آبان
1387



 

کاربرد جدیدی برای توجیه "در تمام دنیا":

"رييس سازمان چاپ و اسكناس و مسكوكات: تا كنون هيچ گزارشي در خصوص جعل ايران‌چك‌هاي 50 و 100هزار توماني دريافت نكرده‌ايم .... از هيچ اسكناس و ايران‌چكي نبايد انتظار عدم كپي و عدم جعل داشته باشيم، چراكه اسكناس‌هاي 100دلاري نيز امكان كپي‌شان وجود دارد."


از قدیمها:
در تمام دنیا – از ظاهر دانشجویان تا استفاده از تردد شمار
در تمام دنیا – شماره اول


16
آبان
1387



 

در تمام دنیا – از ظاهر دانشجویان تا استفاده از تردد شمار

از اونجایی که مسوولان عزیز همچنان به استفاده از عبارت کلیدی "در تمام دنیا" ادامه می دهند، از این به بعد هر ماه خلاصه خیلی مختصری از بیانات ایشان را جمع آوری می کنیم تا ببینیم مردم طفلی ایران چه کارهایی را به دلیل اینکه "در تمام دنیا" این گونه است باید انجام دهند (همه این جملات فقط در فاصله زمانی یکی دو هفته اخیر بیان شده است)

  • "در تمام دنیا اینگونه بناها مدت زمان کوتاهی به صورت آزمایشی بهره برداری می‌شوند و برج ملی میلاد نیز از این قاعده مستثنی نیست" (شهردار تهران)

  • "در همه دانشگاه‌‏هاي جهان مقرراتي براي رعايت حداقل ظاهر و پوشش مناسب براي ورود دانشجويان به دانشگاه وضع مي‌‏شود" (رئيس دانشگاه تهران)

  • "باتوجه به قيمت بالاي اقلام و ساير مواد دندانپزشکي در تمام دنيا، طبيعتا اينگونه خدمات براي مردم هزينه بردار است" (رييس انجمن دندانپزشکان ايران)

  • "در تمام دنيا بحث خريد و فروش برنامه‌هاي تلويزيوني و فيلم‌هاي سينمايي، مقوله يكسان محسوب مي‌شوند و جداكردن اين دو از هم مشكلاتي را به همراه دارد" (مديركل تأمين برنامه خارجي سيما)

  • "در تمام دنيا تعيين يك شعار مشترك و منطبق با نياز گردشگري براي تسريع در امور مورد توجه مسؤولان و دست‌اندركاران است" (معاون گردشگري ميراث فرهنگي استان فارس)

  • "اجراي مديريت يكپارچه فرودگاه‌ها از بروز بسياري از مشكلات در فرودگاه‌ جلوگيري مي‌كند و اين مساله در تمام دنيا پذيرفته شده است" (مديركل فرودگاه‌هاي استان خراسان)

  • "استفاده از تردد شمارها در تمام دنيا متداول است و براي مشخص شدن تعداد دقيق خودروها و تردد آن ها به کار برده مي شود" (مديرعامل شرکت کنترل ترافيک)


    دلیل گیر دادن به استفاده از این عبارت روشنه. استفاده از توجیه "در تمام دنیا" برای انواع و اقسام کارها نمی تونه "گزینشی" باشه. بالاخره کاری که در تمام دنیا انجام می شه یا خوبه یا بد! نمی شه ظاهر دانشجویان و هزينه هاي دندانپزشکي و خريد برنامه‌هاي تلويزيوني را با عبارت "در تمام دنیا" توجیه کرد اما هزاران رفتار عادی و معمولی مردم تمام دنیا را قبول نداشت.

    راستی استفاده از این عبارت توجیهی، گریبان یکی از دوستان تازه وارد را هم گرفته که به عنوان حسن ختام تقدیم می شه:

  • در تمام دنيا تيم‌هايي كه يك فصل را با قهرماني پشت سر مي‌گذارند، سال بعد را آرام‌تر شروع مي‌كنند (افشین قطبی!)


    از قدیمها:
    در تمام دنیا – شماره اول


  • 13
    آبان
    1387



     

    وقتی اعلام شد که خرج جنگ امریکا در عراق از یک تریلیون دلار بیشتر شده، شخصی به نام راب سیمپسون در امریکا تصمیم گرفت یک سال از عمر خودش را صرف کنه تا ببینه امریکا با یک تریلیون دلار می توانست چه کارهای دیگه ای انجام بده. او نتایج تحقیقش را اخیرا در یک کتاب جالب منتشر کرده.

    بعضی از نتایجی که ایشون گرفته: با یک تریلیون دلار می شد تمام بزرگراههای بین ایالتی سرتاسر امریکا را با طلا فرش کرد! می شد برای تمام مردم کره زمین iPod خرید! می شد تمامی بچه های دبیرستانی امریکا را مجانی به کالج فرستاد! و 40-50 نوع کار دیگه ...


    11
    آبان
    1387



     

    مثل بقیه مشغول دنبال کردن مشکلات رادیو زمانه هستم. از این لینک موضوعات داغ در بالاترین به ترتیب زمان ...


    11
    آبان
    1387



     

    پریروز رفته بودیم این پارک آبی هتل آتلانتیس دوبی که افتتاحش خیلی سر و صدا کرده بود (لینکهای بالاترین). همیشه در مورد هر چیزی که اغراق زیادی بشه توقع آدم بالا می ره. در کل سایتش قشنگتر از خودش بود. (البته شاید این ماجرای شنا با دلفین هاش که احتیاج به رزرو داره و لیست انتظار خیلی طولانی داره جالبتر باشه)



    11
    آبان
    1387



     

    داگلاس و زتاجونز در دوبی (در کنفرانس خبری با Nakheel و خیریه Free the Children)


    11
    آبان
    1387



    © 2001 - 2010